Menu Sluiten

Wie zijn wij – Even voorstellen…..

Nu de steigers van het opbouwen van Hip & Large zijn verwijderd, wordt het tijd om je een kijkje achter de schermen te geven van Hip & Large. Want er gebeurt veel achter de schermen van zo’n webshop. Dat is onzichtbaar en voelt soms een beetje afstandelijk en onpersoonlijk, terwijl we dat helemaal niet willen zijn en ook niet willen uitstralen. Want wij zijn er zeker voor jou.

Sinds de overgang van Diva’s Shine naar Hip & large is er een hoop veranderd. De sfeer, beleving en servicegerichtheid is waarmee we hard bezig zijn. Wij krijgen regelmatig veel positieve reacties en dat doet ons goed. Deze veranderingen zijn te danken aan Esterina. 

Esterina heeft ervoor gezorgd dat er een hele familie de schouders onder Hip & Large hebben gezet. Het is een echt familiebedrijf waarin ieder zijn steentje bijdraagt. Daarom, het antwoord op de vraag “Wie is Esterina?”

Esterina is de grote motor (en ook de smeerolie 😉) achter Hip & Large. Als eigenaresse zorgt zij voor het contact met jou, de inkopen, de administratie, het vullen van de webshop en nog honderden andere dingen die een eigenaresse zoal bezighoud. Naast de passie voor kleding heeft Esterina ook een passie voor scrapbooking en kaarten maken. Klanten die in de winkel in Purmerend komen, weten dit, want er is een groot hobby gedeelte in de winkel. Nieuwsgierig? Ga eens naar www.hobby-factory.nl

Tiffany, de dochter des Hip & Large huizes, is een welkome hulp op dit vlak. Altijd positief kritisch op wat Hip & Large moet zijn. Naast haar vaste baan als hoofdcassiere bij een bekende supermarkt, staat zij haar moeder bij, bij het doen van inkopen en doet zij facebook en instagram berichten bijhouden.

Ook de foto’s die onze site ondersteunen maakt Tiffany met passie en liefde.

Manlief Rob (oud IT’er en data analist) vind het een sport om de website en Facebook er “spic en span” eruit te laten zien. Dagen kan hij bezig zijn aan het verbeteren van de programmatuur van de webshop. Schoonzoon Ritcho IT’er met zijn bedrijf www.riguan.nl kijkt kritisch over zijn schouder mee.

Schoondochter Arjenne springt volledig belangeloos -op basis van een soort van kost en inwoning- bij als er een drukke dag is of als Esterina en Rob hoognodig aan een vakantie toe zijn 😉 Gewoon omdat ze er lol in heeft.

Het hele Hip & Large team bijelkaar

De knapste van het stel is Mel😉 Een vriendin van Arjenne. Melanie is het boegbeeld van Hip & Large. Zij staat op bijna elke foto met onze kleding en er is bijna niets wat haar niet staat. 

Als vrijwillig model beleeft zij veel plezier aan de fotosessies. Iets waar zij aan het begin aan heeft moeten wennen om als model door het leven te gaan. Maar wij hebben daar niets van gemerkt. Gelukkig blijft ze gewoon in haar schoenen lopen en niet ernaast.

De Cantekoogweg 23H in Purmerend

Dan voor de klanten die te ver weg wonen van Purmerend. Je weet niet wat je mist aan de Cantekoogweg.. bij deze wat foto’s. Kan je toch op afstand meegenieten 😉

In het pand bevinden zich twee winkels van Esterina uiteraard Hip & Large en de Hobby Factory. Op de bovenste etage is het kantoor en de creatieve ruimte. Daar worden workshops gegeven.

Hoe vind je ons vanaf de buitenkant?

Graag wilden we dit eens aan je laten weten en dat je nu een beeld hebt van hoe het hier in huize Hip & Large aan toe gaat! We hopen je lang als klant bij ons te mogen houden. Ben je tevreden, vertel het anderen. Heb je een klacht of een opmerking, stuur ons ( het liefst privé) een bericht. Reken op ons, we doen er zeker wat mee.

Hip & Large jouw hippe damesmode ook voor een maatje meer.

Dus…. Hip & Large is een webwinkel, maar heeft ook een outlet op een bedrijventerrein. Wij halen bij een vaste set aan leveranciers de grootste maten op die zij aanbieden. Het kenmerkende aan deze kleding is, is dat het heel betaalbare prijzen zijn. Inkopen in het buitenland, daar zijn we te klein voor en daar hangt vaak ook een ander prijskaartje aan. We zijn er niet voor de grote maten alleen. Broeken daar moeten wij bijvoorbeeld een hele matenset afnemen. Hier vallen dus ook de kleinere maten onder. Dames willen ook graag bij een broek een leuk shirt of tuniek. Dus die hebben we ook.