Menu Sluiten

Tuniek of top voor een maatje meer

Tunieken zijn wijd gesneden. Daarom ideaal bij een grote borstomvang of om een beetje te veel aan rondingen te camoufleren. De kledingstukken hebben meestal een brede halslijn, wijde mouwen en een A-lijn. Dat maakt dit type blouse perfect voor het verbergen van kleine probleemzones op de buik of heupen. Ook een zeer grote boezem wordt met een tuniek visueel wat meer naar de achtergrond gebracht.

Het is altijd leuk als je nieuwe kleding hebt. Maar het is zonde als je jouw nieuwe tuniek maar bij één bepaalde broek draagt. Want er zijn zoveel manieren om leuk te combineren. Hierdoor kan je met hetzelfde kledingstuk er iedere keer weer anders uit kan zien.

Tips om te combineren:

  • Kies er één met een niet al te opvallende print of kleurenpatroon. Hierdoor kan je alleen al met verschillende broeken en rokken veel combinaties maken. Hoe opvallender de tuniek, des te te minder u kan combineren met andere kleding uit uw kast.
  • Draag jouw nieuwe tuniek op een jeans om heerlijk casual voor de dag te komen. Met een mooie rok als je wat chiquer wilt zijn.
  • Draag een wat langer model op een ander manier. Namelijk gewoon los over de broek heen of in de broek een beetje laten bloezen of met een leuke riem over de tuniek, Hierdoor krijgt de tuniek weer een heel andere uitstraling.
  • Draag je tuniek op een mooie legging, maar zorg er dan wel voor dat de legging niet doorschijnt en dat de tuniek lang genoeg is (een legging is geen vervanging van een broek, maar van een panty).
  • Het is leuk om jouw tuniek op het strand te dragen over uw badpak of bikini heen.

Ze worden in alle vormen en maten gemaakt. Dus is er altijd wel een model voor jouw lichaamsbouw te vinden.

Tips voor uw lichaamsbouw:

  • Kort bovenlijf: kies voor een wat langer model. Hierdoor lijkt uw bovenlijf wat langer
  • Korte benen: kies voor een model dat niet over de billen valt. Hierdoor lijken uw benen nog korter
  • Vol postuur: kies niet voor een model met een verhoogde taille. Want dit accentueert uw omvang