Menu Sluiten

Cherry Berry broeken

Cherry Berry broeken zijn er in verschillende soorten. Er is een warme fleece voor de wat killere periodes. En eris een capri en een short. Zitten als gegoten. Ook voor de grotere maten. Ze behoeven eigenlijk niet veel toelichting, waarom? Omdat het broeken zijn met echt veel waar voor je geld. Daarom dragen heel veel dames deze broeken. En dat is niet zo gek. Want… !

Daarom zijn ze ook in onze webshop: Cherry Berry bij Hip & Large

Cherry Berry broeken dragen, moet je beleven. Door de uitgekiende keuze van de stof zit het uiterst comfortabel. Het staat altijd prachtig en is echt waar voor je geld. Cherry Berry kiest altijd voor modieuze prints en ontwerpen. Hierdoor is er op elk moment een modieus verantwoorde keuze. Bovendien zitten zij erg lekker. Iedere klant die bij ons een Cherry Berrybroek heeft gekocht, zal dat beamen.

Wij hebben een vaste schare aan klanten die steevast een broek meenemen als ze bij ons in de winkel zijn. Ook voor de wat grotere maten kan je voor deze warme broeken terecht.

wat ook fijn is… omdat ze met of zonder rits zijn te verkrijgen. Ook de elastische tailleband wordt vaak geprezen. Alles om er goed uit te zien. En toch lekker om te dragen. Het is echt alle geld waard.

Hier nog even alle punten op een rij.

Cherry Berry broeken, omdat:

Zomerkelding draagt lekker koel in de zomer en tijdens killere periode zijn er fleece gevoerde exemplaren. Heerlijke stof en uitgekiend elastisch materiaal.Tot maat 54
Dus speciaal geschikt voor curvy dames, maatje meer

Omdat: veel stretch, comfortabel modieus, veel keuze
Mooie strakke broeken broeken zachte stof
Daarom zijn ze zeer geliefd

Door supermooie pasvorm
met of zonder rits
door jogging model
daarom knoopsluiting of koordsluiting
valt altijd een maatje groter.
Dus echt waar voor je geld

Doordat je een maat kleiner kunt bestellen dan de maat die je normaal draagt, dan past die perfect!

Vele kleuren, dus voor elke gelegenheid.
dus Goedkoop voor de kwaliteit
maar Echt waar voor je geld
Dus elastische tailleband geen knoop geen rits

Dus, zoek maar eens op internet
Daarom is er geen woord aan gelogen 😉

Kom naar de winkel